Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety
obec Banská Bystrica, okres Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Rekonštrukcia.

Banská Bystrica – Kostol sv. Alžbety (č. ÚZPF 94/2) – architektonicko-historický a umelecko-historický výskum - rok 2020. Autori: Mgr. Ľubica Fillová, Mgr. Stanislav Rajnoha, Mgr. Michal Šimkovic. [1]

Fotogaléria
Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety  foto © Jana Lacková 4/2015Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety  foto © Jana Lacková 4/2015Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety  foto © Jana Lacková 4/2015Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety  foto © Jana Lacková 4/2015Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety  foto © Jana Lacková 4/2015Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 12/2015Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 12/2015Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 12/2015Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Jana Lacková 12/2015Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Viliam Mazanec 3/2022Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Viliam Mazanec 3/2022Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Viliam Mazanec 3/2022Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Viliam Mazanec 3/2022Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Viliam Mazanec 3/2022Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Viliam Mazanec 3/2022Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Viliam Mazanec 3/2022Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Viliam Mazanec 3/2022Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Viliam Mazanec 3/2022Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Viliam Mazanec 3/2022Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Viliam Mazanec 3/2022Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Viliam Mazanec 3/2022Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Viliam Mazanec 3/2022Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Viliam Mazanec 3/2022Banská Bystrica - Kostol sv. Alžbety foto © Viliam Mazanec 3/2022