Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny
obec Banská Štiavnica, okres Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj
Fotogaléria
Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny zp © Jiří Fiedler, archív (dobová pohľadnica, začiatok 20. storočia)Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Patrik Kunec 3/2008Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Patrik Kunec 3/2008Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Patrik Kunec 3/2008Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Patrik Kunec 3/2008Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Hana Farkašová 6/2013Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Ľuboš Repta 5/2014Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Ľuboš Repta 5/2014Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Jana Lacková 4/2015Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny foto © Jana Lacková 4/2015Banská Štiavnica - Kostol sv. Kataríny (Informačná tabuľa na fasáde) foto © Ľuboš Repta 5/2014