Betlanovce - Kostol sv. Kozmu a Damiána
obec Betlanovce, okres Spišská Nová Ves, Košický kraj
Fotogaléria
Betlanovce - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Viliam Mazanec 7/2015Betlanovce - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Viliam Mazanec 7/2015Betlanovce - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Viliam Mazanec 7/2015Betlanovce - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Viliam Mazanec 7/2015Betlanovce - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Viliam Mazanec 7/2015Betlanovce - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Viliam Mazanec 7/2015Betlanovce - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Viliam Mazanec 7/2015Betlanovce - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Viliam Mazanec 7/2015Betlanovce - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Viliam Mazanec 7/2015Betlanovce - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Viliam Mazanec 7/2015Betlanovce - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Viliam Mazanec 7/2015Betlanovce - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Viliam Mazanec 7/2015Betlanovce - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Viliam Mazanec 7/2015Betlanovce - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Viliam Mazanec 7/2015Betlanovce - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Viliam Mazanec 7/2015