Borský Peter (Borský Mikuláš) - Kostol sv. Petra a Pavla
Borský Svätý Peter
obec Borský Mikuláš, okres Senica, Trnavský kraj
Fotogaléria
Borský Peter (Borský Mikuláš) - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 9/2015Borský Peter (Borský Mikuláš) - Kostol sv. Petra a Pavla (detail opevnenia) foto © Ľuboš Repta 9/2015Borský Peter (Borský Mikuláš) - Kostol sv. Petra a Pavla (vstup do areálu) foto © Ľuboš Repta 9/2015Borský Peter (Borský Mikuláš) - Kostol sv. Petra a Pavla (detail vstupu do areálu) foto © Ľuboš Repta 9/2015Borský Peter (Borský Mikuláš) - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 9/2015Borský Peter (Borský Mikuláš) - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 9/2015Borský Peter (Borský Mikuláš) - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 9/2015Borský Peter (Borský Mikuláš) - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 9/2015