Bratislava - Hradné záhrady
Rekonštrukcia.

Bratislava – hrad, rekonštrukcia záhrady na severnej terase (č. ÚZPF 28/1-32) – architektonicko-historický a umeleckohistorický výskum - rok 2015. Autori: Mgr. Marian Havlík, Mgr. Elena Sabadošová. [1]

Fotogaléria
Bratislava - Hradné záhrady foto © Jana Lacková 4/2022Bratislava - Hradné záhrady foto © Jana Lacková 4/2022Bratislava - Hradné záhrady foto © Jana Lacková 4/2022Bratislava - Hradné záhrady foto © Jana Lacková 4/2022Bratislava - Hradné záhrady foto © Jana Lacková 4/2022Bratislava - Hradné záhrady foto © Jana Lacková 4/2022