Bratislava - Kostol sv. Alžbety (Modrý kostol)
Fotogaléria
Bratislava - Kostol sv. Alžbety - Modrý kostolík foto © Viliam Mazanec 11/2010Bratislava - Kostol sv. Alžbety (Modrý kostol) foto © Jana Lacková 4/2022Bratislava - Kostol sv. Alžbety (Modrý kostol) foto © Jana Lacková 4/2022Bratislava - Kostol sv. Alžbety (Modrý kostol) foto © Jana Lacková 4/2022Bratislava - Kostol sv. Alžbety (Modrý kostol) foto © Jana Lacková 4/2022Bratislava - Kostol sv. Alžbety (Modrý kostol) foto © Jana Lacková 4/2022Bratislava - Kostol sv. Alžbety (Modrý kostol) foto © Jana Lacková 4/2022Bratislava - Kostol sv. Alžbety (Modrý kostol) foto © Jana Lacková 4/2022Bratislava - Kostol sv. Alžbety (Modrý kostol) foto © Jana Lacková 4/2022Bratislava - Kostol sv. Alžbety (Modrý kostol) foto © Jana Lacková 4/2022