Bratislava - Kostol Najsvätejšej Trojice
Rekonštrukcia.

Bratislava – Kostol Najsvätejšej Trojice s areálom (č. ÚZPF 253/1-3) – doplňujúci architektonicko‐historický výskum - rok 2022. Autorka: Doc. PhDr. Magdaléna Kvasnicová. [1]

Fotogaléria
Bratislava - Kostol sv. Trojice foto © Jana Lacková 6/2016Bratislava - Kostol sv. Trojice foto © Jana Lacková 6/2016Bratislava - Kostol sv. Trojice foto © Jana Lacková 6/2016Bratislava - Kostol sv. Trojice foto © Jana Lacková 6/2016Bratislava - Kostol sv. Trojice foto © Jana Lacková 6/2016Bratislava - Kostol sv. Trojice foto © Jana Lacková 6/2016Bratislava - Kostol sv. Trojice foto © Jana Lacková 6/2016Bratislava - Kostol sv. Trojice foto © Jana Lacková 6/2016Bratislava - Kostol sv. Trojice foto © Jana Lacková 6/2016Bratislava - Kostol sv. Trojice foto © Jana Lacková 6/2016Bratislava - Kostol sv. Trojice foto © Jana Lacková 6/2016Bratislava - Kostol sv. Trojice foto © Jana Lacková 6/2016Bratislava - Kostol sv. Trojice foto © Jana Lacková 6/2016Bratislava - Kostol sv. Trojice foto © Jana Lacková 6/2016Bratislava - Kostol sv. Trojice foto © Jana Lacková 6/2016