Bratislava - Mariánsky stĺp (Župné námestie)
Župné námestie
Fotogaléria
Bratislava - Mariánsky stĺp (Župné námestie) foto © Hana Farkašová 3/2019Bratislava - Mariánsky stĺp a Kostol sv. Štefana (Župné námestie) foto © Hana Farkašová 3/2019Bratislava - Mariánsky stĺp a Kostol sv. Štefana (Župné námestie) foto © Hana Farkašová 3/2019Bratislava - Mariánsky stĺp a Kostol sv. Štefana (Župné námestie) foto © Hana Farkašová 3/2019Bratislava - Mariánsky stĺp a Kostol sv. Štefana (Župné námestie) foto © Hana Farkašová 3/2019Bratislava - Mariánsky stĺp (v pozadí Kostol sv. Štefana) foto © Hana Farkašová 3/2019Bratislava - Mariánsky stĺp (v pozadí Kostol sv. Štefana) foto © Hana Farkašová 3/2019Bratislava - Mariánsky stĺp (v pozadí Kostol sv. Štefana) foto © Hana Farkašová 3/2019Bratislava - Mariánsky stĺp (v pozadí Kostol sv. Štefana) foto © Hana Farkašová 3/2019Bratislava - Mariánsky stĺp (v pozadí Kostol sv. Štefana) foto © Hana Farkašová 3/2019