Čečejovce - Kostol sv. Jána
obec Čečejovce, okres Košice-okolie, Košický kraj
História a stavebný vývoj
Kostol bol po roku 1945 úplne prestavaný a rozšírený kolmou prístavbou novej lode. Pôvodná klasicistická sakrálna stavba pochádza z roku 1800, pravdepodobne od toho istého staviteľa, ktorý staval kaštieľ v obci. [1]
Fotogaléria
Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - jaskyňa Panny Márie Lurdskej v areáli kostola foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - jaskyňa Panny Márie Lurdskej v areáli kostola foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - jaskyňa Panny Márie Lurdskej v areáli kostola foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017Čečejovce - Kostol sv. Jána foto © Viliam Mazanec 8/2017