Pamiatky v okolí Slovenska   späť
Česko / Mikulov - Kostol Povýšenia sv. Kríža s hrobkou Dietrichsteinov
Fotogaléria
Česko / Mikulov - Kostol Povýšenia sv. Kríža s hrobkou Dietrichsteinov foto © Hana Farkašová 8/2016Česko / Mikulov - Kostol Povýšenia sv. Kríža s hrobkou Dietrichsteinov foto © Hana Farkašová 8/2016Česko / Mikulov - Kostol Povýšenia sv. Kríža s hrobkou Dietrichsteinov foto © Hana Farkašová 8/2016Česko / Mikulov - Kostol Povýšenia sv. Kríža s hrobkou Dietrichsteinov foto © Hana Farkašová 8/2016Česko / Mikulov - Kostol Povýšenia sv. Kríža s hrobkou Dietrichsteinov foto © Jana Lacková 7/2016Česko / Mikulov - Kostol Povýšenia sv. Kríža s hrobkou Dietrichsteinov foto © Jana Lacková 7/2016Česko / Mikulov - Kostol Povýšenia sv. Kríža s hrobkou Dietrichsteinov foto © Jana Lacková 7/2016Česko / Mikulov - Kostol Povýšenia sv. Kríža s hrobkou Dietrichsteinov foto © Jana Lacková 7/2016Česko / Mikulov - Kostol Povýšenia sv. Kríža s hrobkou Dietrichsteinov foto © Hana Farkašová 8/2016Česko / Mikulov - Kostol Povýšenia sv. Kríža s hrobkou Dietrichsteinov foto © Jana Lacková 7/2016Česko / Mikulov - Kostol Povýšenia sv. Kríža s hrobkou Dietrichsteinov foto © Hana Farkašová 8/2016Česko / Mikulov - Kostol Povýšenia sv. Kríža s hrobkou Dietrichsteinov foto © Hana Farkašová 8/2016Česko / Mikulov - Kostol Povýšenia sv. Kríža s hrobkou Dietrichsteinov foto © Jana Lacková 7/2016Česko / Mikulov - Kostol Povýšenia sv. Kríža s hrobkou Dietrichsteinov foto © Hana Farkašová 8/2016