Dechtice - Kostol Všetkých svätých
obec Dechtice, okres Trnava, Trnavský kraj
Rekonštrukcia.

Dechtice – Kostol Všetkých svätých (č. ÚZPF 793/0) – čiastkový architektonicko-historický výskum - rok 2011. Autorka: Ing. arch. Jaroslava Žuffová, CSc.. [1]

Fotogaléria
Dechtice - Kostol Všetkých svätých foto © Ľuboš Repta 7/2014Dechtice - Kostol Všetkých svätých (na fasáde vidieť sondy pamiatkarov) foto © Ľuboš Repta 7/2014Dechtice - Kostol Všetkých svätých (na fasáde vidieť sondy pamiatkarov) foto © Ľuboš Repta 7/2014Dechtice - Kostol Všetkých svätých (na fasáde vidieť sondy pamiatkarov) foto © Ľuboš Repta 7/2014Dechtice - Kostol Všetkých svätých (na fasáde vidieť sondy pamiatkarov) foto © Ľuboš Repta 7/2014Dechtice - Kostol Všetkých svätých (na fasáde vidieť sondy pamiatkarov) foto © Ľuboš Repta 7/2014