Devínska Nová Ves (Bratislava) - Kostol sv. Ducha
Fotogaléria
Devínska Nová Ves (Bratislava) - Kostol sv. Ducha foto © https://commons.wikimedia.org/ 11/2008Devínska Nová Ves (Bratislava) - Kostol sv. Ducha foto © https://commons.wikimedia.org/ 5/2014Devínska Nová Ves (Bratislava) - Kostol sv. Ducha foto © Ľuboš Repta 7/2014Devínska Nová Ves (Bratislava) - Kostol sv. Ducha foto © Ľuboš Repta 7/2014Devínska Nová Ves (Bratislava) - Kostol sv. Ducha foto © Ľuboš Repta 7/2014Devínska Nová Ves (Bratislava) - Kostol sv. Ducha foto © Ľuboš Repta 7/2014Devínska Nová Ves (Bratislava) - Kostol sv. Ducha foto © Ľuboš Repta 7/2014Devínska Nová Ves (Bratislava) - Kostol sv. Ducha foto © Ľuboš Repta 7/2014Devínska Nová Ves (Bratislava) - novodobá kaplnka pri kostole foto © Ľuboš Repta 7/2014Devínska Nová Ves (Bratislava) - novodobá kaplnka pri kostole (interiér) foto © Ľuboš Repta 7/2014Devínska Nová Ves (Bratislava) - novodobá kaplnka pri kostole (interiér) foto © Ľuboš Repta 7/2014Devínska Nová Ves (Bratislava) - socha sv. Jána Nepomuckého pri kostole foto © Ľuboš Repta 7/2014