Dolné Dubové - Kostol Nanebovzatia Panny Márie
obec Dolné Dubové, okres Trnava, Trnavský kraj
Rekonštrukcia.

Dolné Dubové – Kostol Nanebovzatia Panny Márie (č. ÚZPF 809/1) – architektonicko-historický výskum, 1. etapa - rok 2013. Autori: Ing. arch. Ivan Gojdič, Ing. arch. Peter Hudák, PhD.. [1]

Dolné Dubové – Kostol Nanebovzatia Panny Márie (č. ÚZPF 809/1) – architektonicko-historický výskum, 2. etapa – loď, svätyňa, sakristia - rok 2014. Autori: Ing. arch. Ivan Gojdič, Mgr. R. Kocán. [2]

Fotogaléria
Dolné Dubové - Kostol Nanebovzatia Panny Márie a súsošie Kalvárie z roku 1793 foto © Ľuboš Repta 8/2015Dolné Dubové - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 8/2015Dolné Dubové - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 8/2015Dolné Dubové - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 8/2015Dolné Dubové - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 8/2015Dolné Dubové - Kostol Nanebovzatia Panny Márie foto © Ľuboš Repta 8/2015