Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej
obec Handlová, okres Prievidza, Trenčiansky kraj
Rekonštrukcia.

Handlová – Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej (č. ÚZPF 831/1) - čiastkový výskum fasád veže a priľahlých stien kostola - architektonicko-historický a umelecko-historický výskum - rok 2017. Autori: Mgr. R. Kollárová. [1]

Fotogaléria
Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jiří Fiedler 4/1990Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jiří Fiedler 4/1990Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jiří Fiedler 4/1990Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jiří Fiedler 4/1990Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jiří Fiedler 4/1990Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jiří Fiedler 4/1990Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 8/2019Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 8/2019Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 8/2019Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 8/2019Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 8/2019Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 8/2019Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 8/2019Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 8/2019Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 8/2019Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 8/2019Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 8/2019Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 8/2019Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 8/2019Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 8/2019Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 8/2019Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 8/2019Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 8/2019Handlová - Kostol sv. Kataríny Alexandrijskej foto © Jana Lacková 8/2019