Hervartov - Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)
obec Hervartov, okres Bardejov, Prešovský kraj
Fotogaléria
Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Hervartov - <font color=orange>jaskyňa Lurdskej Panny Márie pri kostole</font> foto © Ľuboš Repta 10/2014Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>vstup do areálu kostola</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>kríž vedľa kostola</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>Kostol sv. Františka z Assisi (drevený)</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>vstup do areálu kostola</font> foto © Hana Farkašová 6/2019Hervartov - <font color=orange>vstup do areálu kostola</font> foto © Hana Farkašová 6/2019