Holice - Kostol sv. Petra a Pavla
Gala
obec Holice, okres Dunajská Streda, Trnavský kraj
Rekonštrukcia.

Holice – Kostol sv. Petra a Pavla (č. ÚZPF 86/1) – umelecko-historický a architektonicko-historický výskum – rok 2018. Autorka: Mgr. Elena Sabadošová. [1]

Fotogaléria
Holice - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 5/2016Holice - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 5/2016Holice - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 5/2016Holice - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 5/2016Holice - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 5/2016Holice - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 5/2016Holice - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 5/2016Holice - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 5/2016Holice - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 5/2016Holice - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 5/2016Holice - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 5/2016Holice - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 5/2016