Horné Lefantovce - Kostol sv. Martina
obec Horné Lefantovce, okres Nitra, Nitriansky kraj
Fotogaléria
Horné Lefantovce - Kostol sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - Kostol sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - Kostol sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - Kostol sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - Kostol sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - jaskyňa Panny Márie Lurdskej pri kostole foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - jaskyňa Panny Márie Lurdskej pri kostole foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - Kostol sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - Kostol sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - Kostol sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - Kostol sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - Kostol sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - Kostol sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - Kostol sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - Kostol sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - Kostol sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - hroby pri kostole foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - hrob pri kostole foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - hroby pri kostole foto © Jana Lacková 8/2017Horné Lefantovce - hrob pri kostole foto © Jana Lacková 8/2017