Kazimír - Kalvínsky kostol
obec Kazimír, okres Trebišov, Košický kraj
História a stavebný vývoj
Kostol získaný prestavbou a zväčšením bližšie neurčenej starej stavby. Polygonálne zakončený pozdĺžny priestor s predstavanou vežou. Interiér má rovný strop. Fasády sú hladké. [1]
Fotogaléria
Kazimír - Kalvínsky kostol (pohľad od hradu) foto © Viliam Mazanec 10/2022Kazimír - Kalvínsky kostol (pohľad od hradu) foto © Viliam Mazanec 10/2022Kazimír - Kalvínsky kostol (pohľad od hradu) foto © Viliam Mazanec 10/2022Kazimír - Kalvínsky kostol (pohľad od hradu) foto © Viliam Mazanec 10/2022Kazimír - Kalvínsky kostol (pohľad od hradu) foto © Viliam Mazanec 10/2022Kazimír - Kalvínsky kostol (pohľad od hradu) foto © Viliam Mazanec 10/2022Kazimír - Kalvínsky kostol (pohľad z obce) foto © Viliam Mazanec 10/2022Kazimír - Kalvínsky kostol (pohľad z obce) foto © Viliam Mazanec 10/2022