Klátova Nová Ves-Sádok - Kostol Panny Márie Kráľovnej anjelov
obec Klátova Nová Ves, okres Partizánske, Trenčiansky kraj
- románsky kostol
Rekonštrukcia.

Klátová Nová Ves – časť Sádok – Kostol Panny Márie Kráľovnej anjelov (č. ÚZPF 180/0) - architektonicko-historický a umelecko-historický výskum. Autor: Ing. arch. Martin Bóna. [1]

Fotogaléria
Klátova Nová Ves-Sádok - Kostol Panny Márie Kráľovnej anjelov a vstup do areálu kostola foto © Ľuboš Repta 7/2015Klátova Nová Ves-Sádok - Kostol Panny Márie Kráľovnej anjelov a vstup do areálu kostola foto © Ľuboš Repta 7/2015Klátova Nová Ves-Sádok - vstup do areálu kostola foto © Ľuboš Repta 7/2015Klátova Nová Ves-Sádok - Kostol Panny Márie Kráľovnej anjelov (detail veže) foto © Ľuboš Repta 7/2015Klátova Nová Ves-Sádok - Kostol Panny Márie Kráľovnej anjelov (vstupný portál) foto © Ľuboš Repta 7/2015Klátova Nová Ves-Sádok - Kostol Panny Márie Kráľovnej anjelov (detail vstupného portálu) foto © Ľuboš Repta 7/2015Klátova Nová Ves-Sádok - Kostol Panny Márie Kráľovnej anjelov foto © Ľuboš Repta 7/2015Klátova Nová Ves-Sádok - Kostol Panny Márie Kráľovnej anjelov (románske okno) foto © Ľuboš Repta 7/2015Klátova Nová Ves-Sádok - Kostol Panny Márie Kráľovnej anjelov  foto © Ľuboš Repta 7/2015Klátova Nová Ves-Sádok - vstup do areálu kostola, vnútorná strana foto © Ľuboš Repta 7/2015