Klin nad Bodrogom - Kostol Zjavenia Pána (sv. Joachima a sv. Anny)
obec Klin nad Bodrogom, okres Trebišov, Košický kraj
Pamiatková ochrana
Klin nad Bodrogom – zrúcanina kostola (č. ÚZPF 10819/0) - architektonicko-historický a umelecko-historický výskum - rok 2005. Autori: Mgr. Michal Šimkovic, Mgr. Luboš Kürthy, Mgr. Barbora Glocková. [1]
Konzervovaná ruina.
Fotogaléria
Klin nad Bodrogom - Kostol Zjavenia Pána (sv. Joachima a sv. Anny) foto © Ľuboš Repta 7/2021Klin nad Bodrogom - Kostol Zjavenia Pána (sv. Joachima a sv. Anny) foto © Ľuboš Repta 7/2021Klin nad Bodrogom - Kostol Zjavenia Pána (sv. Joachima a sv. Anny) foto © Ľuboš Repta 7/2021Klin nad Bodrogom - Kostol Zjavenia Pána (sv. Joachima a sv. Anny) foto © Ľuboš Repta 7/2021Klin nad Bodrogom - Kostol Zjavenia Pána (sv. Joachima a sv. Anny) foto © Ľuboš Repta 7/2021Klin nad Bodrogom - Kostol Zjavenia Pána (sv. Joachima a sv. Anny) foto © Ľuboš Repta 7/2021