Kopčany - Múzeum
obec Kopčany, okres Skalica, Trnavský kraj
Expozície
Expozícia múzea v Kopčanoch vznikla v rámci cezhraničného projektu v priestoroch bývalej renovovanej kaplnky na prízemí objektu žrebčína. Hlavný dôraz je kladený na výsledky archeologického výskumu v obci, predovšetkým však najnovších výskumov Kostola sv. Margity Antiochijskej. Ďalšia časť expozície mapuje históriu obce s prihliadnutím na jej najvýznamnejšie etapy a osobnosti – obdobie za Coborovcov, Habsburgovcov a T. G. Masaryka. Vstup do expozície je voľný. [1]
Fotogaléria
Kopčany - Múzeum foto © Hana Farkašová 6/2018Kopčany - Múzeum foto © Hana Farkašová 6/2018Kopčany - Múzeum foto © Hana Farkašová 6/2018Kopčany - Múzeum foto © Hana Farkašová 6/2018Kopčany - Múzeum foto © Hana Farkašová 6/2018Kopčany - Múzeum foto © Hana Farkašová 6/2018Kopčany - Múzeum foto © Hana Farkašová 6/2018Kopčany - Múzeum foto © Hana Farkašová 6/2018Kopčany - Múzeum foto © Hana Farkašová 6/2018Kopčany - Múzeum foto © Hana Farkašová 6/2018Kopčany - Múzeum foto © Hana Farkašová 6/2018Kopčany - Múzeum foto © Hana Farkašová 6/2018Kopčany - Múzeum foto © Hana Farkašová 6/2018Kopčany - Múzeum foto © Hana Farkašová 6/2018Kopčany - Múzeum foto © Hana Farkašová 6/2018Kopčany - Múzeum foto © Hana Farkašová 6/2018