Košice - Jakabov palác
Pamiatková ochrana
Košice – mestský palác, tzv. Jakabov palác (č. ÚZPF 3504/1) – architektonicko-historický výskum - rok 2011. Autori: Mgr. Luboš Kürthy, Mgr. Barbora Glocková. [1]
Mlynská ulica 30.
Fotogaléria
Košice - Jakabov palác foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Jakabov palác foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Jakabov palác foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Jakabov palác foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Jakabov palác foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Jakabov palác foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Jakabov palác foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Jakabov palác foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Jakabov palác foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Jakabov palác foto © Viliam Mazanec 1/2012Košice - Jakabov palác foto © Viliam Mazanec 1/2012