Kráľovský Chlmec - kaštieľ
obec Kráľovský Chlmec, okres Trebišov, Košický kraj
Rekonštrukcia.

Kráľovský Chlmec – kaštieľ - objekt ZUŠ (č. ÚZPF 10561/0) - architektonicko-historický a umelecko-historický výskum - rok 2006. Autori: Mgr. Luboš Kürthy, Mgr. Barbora Glocková. [1]

Lorantsiova 10
Fotogaléria
Kráľovský Chlmec - kaštieľ foto © Viliam Mazanec 7/2016Kráľovský Chlmec - kaštieľ foto © Viliam Mazanec 7/2016Kráľovský Chlmec - kaštieľ foto © Viliam Mazanec 7/2016Kráľovský Chlmec - kaštieľ (v pozadí veža Kostola sv. Ducha) foto © Viliam Mazanec 7/2016Kráľovský Chlmec - kaštieľ foto © Viliam Mazanec 7/2016Kráľovský Chlmec - kaštieľ foto © Viliam Mazanec 7/2016Kráľovský Chlmec - kaštieľ foto © Viliam Mazanec 7/2016Kráľovský Chlmec - kaštieľ foto © Viliam Mazanec 7/2016Kráľovský Chlmec - kaštieľ foto © Viliam Mazanec 7/2016Kráľovský Chlmec - kaštieľ foto © Viliam Mazanec 7/2016Kráľovský Chlmec - kaštieľ foto © Viliam Mazanec 7/2016Kráľovský Chlmec - kaštieľ foto © Viliam Mazanec 7/2016Kráľovský Chlmec - kaštieľ foto © Viliam Mazanec 7/2016Kráľovský Chlmec - kaštieľ foto © Viliam Mazanec 7/2016Kráľovský Chlmec - kaštieľ foto © Viliam Mazanec 7/2016Kráľovský Chlmec - kaštieľ foto © Viliam Mazanec 7/2016