Križovany nad Dudváhom - Kostol Povýšenia sv. Kríža
Kerestúr
obec Križovany nad Dudváhom, okres Trnava, Trnavský kraj
Fotogaléria
Križovany nad Dudváhom - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © www.krizovany.sk 5/2014Križovany nad Dudváhom - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © www.krizovany.sk 5/2014Križovany nad Dudváhom - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © www.krizovany.sk 5/2014Križovany nad Dudváhom - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © www.krizovany.sk 5/2014Križovany nad Dudváhom - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Ľuboš Repta 9/2015Križovany nad Dudváhom - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Ľuboš Repta 9/2015Križovany nad Dudváhom - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Ľuboš Repta 9/2015Križovany nad Dudváhom - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Ľuboš Repta 9/2015Križovany nad Dudváhom - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Ľuboš Repta 9/2015Križovany nad Dudváhom - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Ľuboš Repta 9/2015Križovany nad Dudváhom - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Ľuboš Repta 9/2015Križovany nad Dudváhom - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Ľuboš Repta 9/2015Križovany nad Dudváhom - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Ľuboš Repta 9/2015