Kšinná - Kostol sv. Kozmu a Damiána
Kšiná
obec Kšinná, okres Bánovce nad Bebravou, Trenčiansky kraj
Rekonštrukcia.

Kšinná – Kostol sv. Kozmu a Damiána (č. ÚZPF 200/0) – architektonicko-historický výskum fasád - rok 2012. Autorka: Mgr. Elena Sabadošová. [1]

Kšinná – Kostol sv. Kozmu a Damiána (č. ÚZPF 200/1) – architektonicko-historický a umelecko-historický výskum interiéru - rok 2017. Autori: Mgr. Marian Havlík, Mgr. Elena Sabadošová. [2]

Fotogaléria
Kšinná - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Ľuboš Repta 7/2017Kšinná - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Ľuboš Repta 7/2017Kšinná - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Ľuboš Repta 7/2017Kšinná - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Ľuboš Repta 7/2017Kšinná - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Ľuboš Repta 7/2017Kšinná - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Ľuboš Repta 7/2017Kšinná - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Ľuboš Repta 7/2017Kšinná - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Ľuboš Repta 7/2017Kšinná - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Ľuboš Repta 7/2017Kšinná - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Ľuboš Repta 7/2017Kšinná - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Ľuboš Repta 7/2017Kšinná - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Ľuboš Repta 7/2017Kšinná - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Ľuboš Repta 7/2017Kšinná - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Ľuboš Repta 7/2017Kšinná - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Ľuboš Repta 7/2017Kšinná - Kostol sv. Kozmu a Damiána foto © Ľuboš Repta 7/2017