Levoča - Bazilika sv. Jakuba
obec Levoča, okres Levoča, Prešovský kraj
Rekonštrukcia.

Levoča - Kostol sv. Jakuba (č. ÚZPF 2892/0) - architektonicko-historický výskum - rok 2010. Autorka: Ing. arch. Magdaléna Janovská. [1]

Fotogaléria
Levoča - Bazilika sv. Jakuba  kresba, Viktor Miškovský (1874)Levoča - Bazilika sv. Jakuba (pohľad na historické centrum mesta z hlavnej cesty od Popradu) foto © Kamil Tomčofčík 6/2010Levoča - Bazilika sv. Jakuba (pohľad na historické centrum mesta z Mariánskej hory) foto © Kamil Tomčofčík 6/2010Levoča - Bazilika sv. Jakuba (detail veže chrámu) foto © Kamil Tomčofčík 6/2010Levoča - Bazilika sv. Jakuba  - hlavný oltár od Majstra Pavla (16. storočie) foto © Kamil Tomčofčík 5/2009Levoča - Bazilika sv. Jakuba  foto © Jana Lacková 8/2011Levoča - Bazilika sv. Jakuba foto © Hana Farkašová 6/2017Levoča - Bazilika sv. Jakuba foto © Hana Farkašová 6/2017Levoča - Bazilika sv. Jakuba foto © Hana Farkašová 6/2017Levoča - Bazilika sv. Jakuba foto © Hana Farkašová 6/2017Levoča - Bazilika sv. Jakuba foto © Hana Farkašová 6/2017Levoča - Bazilika sv. Jakuba foto © Hana Farkašová 6/2017Levoča - Bazilika sv. Jakuba foto © Hana Farkašová 6/2017Levoča - Bazilika sv. Jakuba foto © Hana Farkašová 6/2017Levoča - Bazilika sv. Jakuba foto © Hana Farkašová 6/2017Levoča - Bazilika sv. Jakuba (pamätná a informačná tabuľa na fasáde) foto © Hana Farkašová 6/2017Levoča - Bazilika sv. Jakuba foto © Hana Farkašová 6/2017Levoča - Bazilika sv. Jakuba foto © Hana Farkašová 6/2017