Lipany - Kostol sv. Martina biskupa
obec Lipany, okres Sabinov, Prešovský kraj
Fotogaléria
Lipany - Kostol sv. Martina biskupa foto © Viliam Mazanec 7/2012Lipany - Kostol sv. Martina biskupa foto © Viliam Mazanec 7/2012Lipany - Kostol sv. Martina biskupa foto © Viliam Mazanec 7/2012Lipany - Kostol sv. Martina biskupa foto © Viliam Mazanec 7/2012Lipany - Kostol sv. Martina biskupa foto © Viliam Mazanec 7/2012Lipany - Kostol sv. Martina biskupa foto © Viliam Mazanec 7/2012Lipany - Kostol sv. Martina biskupa foto © Viliam Mazanec 7/2012Lipany - Kostol sv. Martina biskupa foto © Viliam Mazanec 7/2012Lipany - Kostol sv. Martina biskupa foto © Viliam Mazanec 7/2012Lipany - Kostol sv. Martina biskupa foto © Viliam Mazanec 7/2012Lipany - Kostol sv. Martina biskupa foto © Viliam Mazanec 7/2012