Michal na Ostrove - Kostol sv. Michala archanjela
Szentmihályfa
obec Michal na Ostrove, okres Dunajská Streda, Trnavský kraj
Rekonštrukcia.

Michal na Ostrove - Kostol sv. Michala archanjela (č. ÚZPF 103/1) - architektonicko-historický a umelecko-historický výskum fasád - rok 2017. Autorka: Mgr. Elena Sabadošová. [1]

Fotogaléria
Michal na Ostrove - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ľuboš Repta 7/2015Michal na Ostrove - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ľuboš Repta 7/2015Michal na Ostrove - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ľuboš Repta 7/2015Michal na Ostrove - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ľuboš Repta 7/2015Michal na Ostrove - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ľuboš Repta 7/2015Michal na Ostrove - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ľuboš Repta 7/2015Michal na Ostrove - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ľuboš Repta 7/2015Michal na Ostrove - Kostol sv. Michala archanjela foto © Ľuboš Repta 7/2015