Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli
obec Moravany nad Váhom, okres Piešťany, Trnavský kraj
Pamiatková ochrana
Moravany nad Váhom – park pri kaštieli (č. ÚZPF 954/3) - architektonicko-historický výskum - rok 2008. Autorka: PhDr. Zuzana Zvarová. Spolupráca: Ing. V. Vagenknechtová. [1]
Fotogaléria
Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018Moravany nad Váhom - Park pri kaštieli foto © Hana Farkašová 9/2018