Most pri Bratislave - Kostol Najsvätejšieho Srdca Ježišovho
Most na Ostrove
obec Most pri Bratislave, okres Senec, Bratislavský kraj
Pamiatková ochrana
Most pri Bratislave - Kostol Najsvätejšieho Srdca Ježišovho (č. ÚZPF 494/0) - architektonicko-historický a umelecko-historický výskum - rok 2006. Autori: PhDr. Mária Smoláková, CSc., PhDr. Štefan Oriško, CSc.. [1]
Fotogaléria
Most pri Bratislave - Kostol Najsvätejšieho Srdca Ježišovho foto © Jiří Fiedler 10/1978Most pri Bratislave - Kostol Najsvätejšieho Srdca Ježišovho foto © Ľuboš Repta 6/2014Most pri Bratislave - Kostol Najsvätejšieho Srdca Ježišovho foto © Ľuboš Repta 6/2014Most pri Bratislave - Kostol Najsvätejšieho Srdca Ježišovho foto © Ľuboš Repta 6/2014Most pri Bratislave - Kostol Najsvätejšieho Srdca Ježišovho foto © Ľuboš Repta 6/2014Most pri Bratislave - Kostol Najsvätejšieho Srdca Ježišovho foto © Ľuboš Repta 6/2014Most pri Bratislave - Kostol Najsvätejšieho Srdca Ježišovho foto © Ľuboš Repta 6/2014Most pri Bratislave - Kostol Najsvätejšieho Srdca Ježišovho foto © Ľuboš Repta 6/2014Most pri Bratislave - Kostol Najsvätejšieho Srdca Ježišovho foto © Ľuboš Repta 6/2014