Literárne pamiatky   späť
Naháč - Fara Juraja Fándlyho
obec Naháč, okres Trnava, Trnavský kraj
Rekonštrukcia.

Naháč – fara a pamätná tabuľa, Juraj Fándly (č. ÚZPF 956/1-2) – architektonicko-historický výskum - rok 2019. Autori: Ing Z. Bobáň, Lenka Sujová. [1]

Fotogaléria
Naháč - Fara Juraja Fándlyho foto © Hana Farkašová 8/2018Naháč - Fara Juraja Fándlyho foto © Hana Farkašová 8/2018Naháč - Fara Juraja Fándlyho foto © Hana Farkašová 8/2018Naháč - Fara Juraja Fándlyho foto © Hana Farkašová 8/2018Naháč - Fara Juraja Fándlyho foto © Hana Farkašová 8/2018Naháč - Fara Juraja Fándlyho foto © Hana Farkašová 8/2018Naháč - Fara Juraja Fándlyho foto © Hana Farkašová 8/2018Naháč - Fara Juraja Fándlyho foto © Hana Farkašová 8/2018Naháč - Fara Juraja Fándlyho (pamätná tabuľa) foto © Ľuboš Repta 5/2014Naháč - Fara Juraja Fándlyho foto © Hana Farkašová 8/2018Naháč - Fara Juraja Fándlyho foto © Hana Farkašová 8/2018Naháč - jabloň Juraja Fándlyho foto © Hana Farkašová 8/2018Naháč - jabloň Juraja Fándlyho foto © Hana Farkašová 8/2018