Nitrianska Blatnica - Rotunda sv. Juraja
obec Nitrianska Blatnica, okres Topoľčany, Nitriansky kraj
Rekonštrukcia.

Nitrianska Blatnica – Rotunda sv. Juraja (č. ÚZPF 212/1) – architektonicko-historický výskum - rok 2012. Autori: Ing. arch. Ivan Gojdič, Mgr. art. Tomáš Haviar. [1]

Fotogaléria
Nitrianska Blatnica - Rotunda sv. Juraja foto © Roman Hraška 9/2008Nitrianska Blatnica - Rotunda sv. Juraja foto © Roman Hraška 11/2017Nitrianska Blatnica - Rotunda sv. Juraja foto © Oto Tomeček 9/2018Nitrianska Blatnica - Rotunda sv. Juraja foto © Patrik Kunec 9/2018Nitrianska Blatnica - Rotunda sv. Juraja (pohľad do interiéru) foto © Oto Tomeček 9/2018Nitrianska Blatnica - Rotunda sv. Juraja (konsekračný kríž) foto © Oto Tomeček 9/2018Nitrianska Blatnica - Rotunda sv. Juraja (predrománske okno) foto © Oto Tomeček 9/2018Nitrianska Blatnica - Rotunda sv. Juraja foto © Patrik Kunec 9/2018