Pác (Cífer-Pác) - Kostol sv. Petra a Pavla
obec Cífer, okres Trnava, Trnavský kraj
Rekonštrukcia.

Cífer-Pác - Kostol sv. Petra a Pavla (č. ÚZPF 965/1) - architektonicko-historický výskum - rok 2010. Autori: Ing. arch. Ivan Gojdič, Mgr. Michaela Haviarová, Mgr. Kristína Zvedelová. [1]

Fotogaléria
Pác (Cífer-Pác) - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 6/2015Pác (Cífer-Pác) - Kostol sv. Petra a Pavla (detail veže) foto © Ľuboš Repta 6/2015Pác (Cífer-Pác) - Kostol sv. Petra a Pavla (opevnenie kostola) foto © Ľuboš Repta 6/2015Pác (Cífer-Pác) - Kostol sv. Petra a Pavla (vstup do areálu) foto © Ľuboš Repta 6/2015Pác (Cífer-Pác) - Kostol sv. Petra a Pavla foto © Ľuboš Repta 6/2015