Považská Bystrica - Kostol Navštívenia Panny Márie
obec Považská Bystrica, okres Považská Bystrica, Trenčiansky kraj
Rekonštrukcia.

Považská Bystrica - Kostol Navštívenia Panny Márie (č. ÚZPF 754/0) - architektonicko-historický a umelecko-historický výskum - rok 2005. Autorka: Mgr. Silvia Paulusová. [1]

Považská Bystrica - Kostol Navštívenia Panny Márie (č. ÚZPF 754/0) - architektonicko-historický a umelecko-historický výskum (2. etapa) - rok 2007. Autorka: Mgr. Silvia Paulusová. [2]

Námestie Andreja Hlinku 1.
Fotogaléria
Považská Bystrica - Kostol Navštívenia Panny Márie foto © Jana Lacková 7/2017Považská Bystrica - Kostol Navštívenia Panny Márie foto © Jana Lacková 7/2017Považská Bystrica - Kostol Navštívenia Panny Márie foto © Jana Lacková 7/2017Považská Bystrica - Kostol Navštívenia Panny Márie foto © Jana Lacková 7/2017Považská Bystrica - Kostol Navštívenia Panny Márie foto © Jana Lacková 7/2017Považská Bystrica - Kostol Navštívenia Panny Márie foto © Jana Lacková 7/2017Považská Bystrica - Kostol Navštívenia Panny Márie foto © Jana Lacková 7/2017Považská Bystrica - Kostol Navštívenia Panny Márie foto © Jana Lacková 7/2017Považská Bystrica - Kostol Navštívenia Panny Márie foto © Jana Lacková 7/2017Považská Bystrica - Kostol Navštívenia Panny Márie foto © Jana Lacková 7/2017