Šámot (Šamorín) - Kostol sv. Margity Antiochijskej
obec Šamorín, okres Dunajská Streda, Trnavský kraj
Rekonštrukcia.

Šámot (súčasť Šamorína) - Kostol sv. Margity Antiochijskej (č. ÚZPF 902/1) - architektonicko-historický a umelecko-historický výskum fasád - rok 2016. Autorka: Mgr. Elena Sabadošová. [1]

Kostol neslúži na bohoslužobné účely.
Fotogaléria
Šámot (Šamorín) - Kostol sv. Margity Antiochijskej (pohľad od západu) foto © Ľuboš Repta 6/2014Šámot (Šamorín) - Kostol sv. Margity Antiochijskej (vstup) foto © Ľuboš Repta 6/2014Šámot (Šamorín) - Kostol sv. Margity Antiochijskej (pohľad do interiéru) foto © Ľuboš Repta 6/2014Šámot (Šamorín) - Kostol sv. Margity Antiochijskej (konsekračný kríž v presbytériu) foto © Ľuboš Repta 6/2014Šámot (Šamorín) - Kostol sv. Margity Antiochijskej (lavabo pri vstupe) foto © Ľuboš Repta 6/2014Šámot (Šamorín) - Kostol sv. Margity Antiochijskej foto © Ľuboš Repta 6/2014Šámot (Šamorín) - Kostol sv. Margity Antiochijskej (románske okná na južnom múre) foto © Ľuboš Repta 6/2014Šámot (Šamorín) - Kostol sv. Margity Antiochijskej (detail vežičky) foto © Ľuboš Repta 6/2014Šámot (Šamorín) - Kostol sv. Margity Antiochijskej (polkruhová apsida) foto © Ľuboš Repta 6/2014Šámot (Šamorín) - Kostol sv. Margity Antiochijskej (detail fasádnej výzdoby apsidy) foto © Ľuboš Repta 6/2014Šámot (Šamorín) - Kostol sv. Margity Antiochijskej (severná sakristia) foto © Ľuboš Repta 6/2014