Sásová (Banská Bystrica) - Kostol sv. Antona a Pavla pustovníkov
obec Banská Bystrica, okres Banská Bystrica, Banskobystrický kraj
Od roku 1966 je Sásová mestskou časťou Banskej Bystrice.
Fotogaléria
Sásová (Banská Bystrica) - Kostol sv. Antona a Pavla pustovníkov foto © Patrik Kunec 6/2018Sásová (Banská Bystrica) - Kostol sv. Antona a Pavla pustovníkov foto © Jana Lacková 6/2017Sásová (Banská Bystrica) - Kostol sv. Antona a Pavla pustovníkov foto © Patrik Kunec 6/2018Sásová (Banská Bystrica) - Kostol sv. Antona a Pavla pustovníkov foto © Jana Lacková 6/2017Sásová (Banská Bystrica) - Kostol sv. Antona a Pavla pustovníkov foto © Jana Lacková 6/2017Sásová (Banská Bystrica) - Kostol sv. Antona a Pavla pustovníkov foto © Jana Lacková 6/2017Sásová (Banská Bystrica) - Kostol sv. Antona a Pavla pustovníkov foto © Jana Lacková 6/2017Sásová (Banská Bystrica) - Kostol sv. Antona a Pavla pustovníkov foto © Jana Lacková 6/2017Sásová (Banská Bystrica) - Kostol sv. Antona a Pavla pustovníkov foto © Jana Lacková 6/2017Sásová (Banská Bystrica) - opevnenie kostola foto © Patrik Kunec 6/2018