Šaštín-Stráže - Kostol sv. Alžbety Uhorskej
obec Šaštín-Stráže, okres Senica, Trnavský kraj
Pamiatková ochrana
Šaštín-Stráže – Kostol sv. Alžbety Uhorskej (č. ÚZPF 11605/1) – architektonicko-historický a umelecko-historický výskum fasád - rok 2012. Autorka: Mgr. M. Kalinová. [1]
Fotogaléria
Šaštín-Stráže - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Hana Farkašová 2/2014Šaštín-Stráže - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Hana Farkašová 2/2014Šaštín-Stráže - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Hana Farkašová 2/2014Šaštín-Stráže - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Hana Farkašová 2/2014Šaštín-Stráže - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Hana Farkašová 2/2014Šaštín-Stráže - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Hana Farkašová 2/2014Šaštín-Stráže - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Hana Farkašová 2/2014Šaštín-Stráže - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Hana Farkašová 2/2014Šaštín-Stráže - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Hana Farkašová 2/2014Šaštín-Stráže - Kostol sv. Alžbety Uhorskej (v pozadí šaštínska bazilika) foto © Hana Farkašová 2/2014Šaštín-Stráže - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Hana Farkašová 2/2014Šaštín-Stráže - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Hana Farkašová 2/2014Šaštín-Stráže - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Hana Farkašová 2/2014Šaštín-Stráže - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Hana Farkašová 2/2014Šaštín-Stráže - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Hana Farkašová 2/2014Šaštín-Stráže - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Hana Farkašová 2/2014Šaštín-Stráže - Kostol sv. Alžbety Uhorskej foto © Hana Farkašová 2/2014