Kláštory   späť
Skalica - Kláštor paulínov a Kostol sv. Pavla Pustovníka
obec Skalica, okres Skalica, Trnavský kraj
Pamiatková ochrana
Skalica - kláštor paulínov (č. ÚZPF 725/1) - architektonicko-historický výskum fasády - rok 2006. Autorka: PhDr. Zuzana Zvarová. [1]
Potočná ulica č. 21.
Fotogaléria
Skalica - Kostol sv. Pavla Pustovníka a paulínsky kláštor foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol sv. Pavla Pustovníka a paulínsky kláštor foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol sv. Pavla Pustovníka a paulínsky kláštor foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol sv. Pavla Pustovníka a paulínsky kláštor foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol sv. Pavla Pustovníka a paulínsky kláštor foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol sv. Pavla Pustovníka a paulínsky kláštor foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol sv. Pavla Pustovníka a paulínsky kláštor foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol sv. Pavla Pustovníka a paulínsky kláštor foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol sv. Pavla Pustovníka a paulínsky kláštor foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol sv. Pavla Pustovníka a paulínsky kláštor foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol sv. Pavla Pustovníka a paulínsky kláštor foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol sv. Pavla Pustovníka a paulínsky kláštor foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol sv. Pavla Pustovníka a paulínsky kláštor foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol sv. Pavla Pustovníka a paulínsky kláštor foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol sv. Pavla Pustovníka a paulínsky kláštor foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol sv. Pavla Pustovníka a paulínsky kláštor foto © Hana Farkašová 2/2015