Skalica - Kostol Povýšenia sv. Kríža
obec Skalica, okres Skalica, Trnavský kraj
Kostol bol postavený v roku 1897.
Stojí na cintoríne.
Fotogaléria
Skalica - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Hana Farkašová 2/2015Skalica - Kostol Povýšenia sv. Kríža foto © Hana Farkašová 2/2015