Skalica - Kostol sv. Michala archanjela
obec Skalica, okres Skalica, Trnavský kraj
Fotogaléria
Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013Skalica - Kostol sv. Michala archanjela foto © Hana Farkašová 11/2013