Pamiatky v okolí Slovenska   späť
Česko / Dolné Věstonice - Kostol sv. Michala archanjela
Fotogaléria
Česko / Dolné Věstonice - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 7/2016Česko / Dolné Věstonice - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 7/2016Slovenska Česko / Dolné Věstonice - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 7/2016Česko / Dolné Věstonice - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 7/2016Česko / Dolné Věstonice - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 7/2016Česko / Dolné Věstonice - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 7/2016Česko / Dolné Věstonice - Kostol sv. Michala archanjela (a vyšlo slnko : ) foto © Jana Lacková 7/2016Česko / Dolné Věstonice - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 7/2016Česko / Dolné Věstonice - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 7/2016Česko / Dolné Věstonice - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 7/2016Česko / Dolné Věstonice - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 7/2016Česko / Dolné Věstonice - Kostol sv. Michala archanjela foto © Jana Lacková 7/2016