Slovenské Pravno - Kostol Všetkých svätých
obec Slovenské Pravno, okres Turčianske Teplice, Žilinský kraj
Rekonštrukcia.

Slovenské Pravno – Kostol Všetkých svätých (č. ÚZPF 623/1) – architektonicko‐historický výskum – rok 2021. Autorka: Mgr. Kristína Zvedelová, PhD.. [1]

Fotogaléria
Slovenské Pravno - Kostol Všetkých svätých foto © Ľuboš Repta 9/2019Slovenské Pravno - hlavná brána do areálu kostola foto © Ľuboš Repta 9/2019Slovenské Pravno - hlavná brána do areálu kostola foto © Ľuboš Repta 9/2019Slovenské Pravno - Kostol Všetkých svätých foto © Ľuboš Repta 9/2019Slovenské Pravno - Kostol Všetkých svätých foto © Ľuboš Repta 9/2019Slovenské Pravno - Kostol Všetkých svätých foto © Ľuboš Repta 9/2019Slovenské Pravno - Kostol Všetkých svätých foto © Ľuboš Repta 9/2019Slovenské Pravno - ohradný múr kostola foto © Ľuboš Repta 9/2019