Snina - Pomník obetiam 2. svetovej vojny
obec Snina, okres Snina, Prešovský kraj
História a stavebný vývoj
Pomník bol postavený v roku 1950. Je venovaný obetiam druhej svetovej vojny, ktoré pochádzali zo Sniny a okolitých obcí. [1]
Stav pomníka je dobrý.
Stojí vedľa Kostola Povýšenia sv. Kríža.
Fotogaléria
Snina - Pomník obetiam 2. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 6/2019Snina - Pomník obetiam 2. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 6/2019Snina - Pomník obetiam 2. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 6/2019Snina - Pomník obetiam 2. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 6/2019Snina - Pomník obetiam 2. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 6/2019Snina - Pomník obetiam 2. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 6/2019Snina - Pomník obetiam 2. svetovej vojny foto © Viliam Mazanec 6/2019