Spišská Kapitula (Spišské Podhradie) - Katedrála sv. Martina
obec Spišské Podhradie, okres Levoča, Prešovský kraj
Rekonštrukcia.

Spišská Kapitula – katedrála sv. Martina (č. ÚZPF 782/0) - architektonicko-historický a umelecko-historický výskum - rok 2008. Autori: Ing. arch. Magdaléna Janovská, PhDr. Mária Novotná. [1]

Fotogaléria
Spišská Kapitula - Katedrála sv. Martina zp © Viliam Mazanec, archív (dobová pohľadnica)Spišská Kapitula - Katedrála sv. Martina Viktor Miškovský (kresba), 1880Spišská Kapitula foto © Viliam Mazanec (koniec 90. rokov)Spišská Kapitula  foto © Viliam Mazanec (koniec 90. rokov)Spišská Kapitula  foto © Viliam Mazanec (koniec 90. rokov)Spišská Kapitula  foto © Viliam Mazanec (koniec 90. rokov)Spišská Kapitula - Katedrála sv. Martina foto © Viliam Mazanec (koniec 90. rokov)Spišská Kapitula - Katedrála sv. Martina foto © Viliam Mazanec (koniec 90. rokov)Spišská Kapitula - Katedrála sv. Martina foto © Viliam Mazanec (koniec 90. rokov)Spišská Kapitula - Katedrála sv. Martina foto © Viliam Mazanec (koniec 90. rokov)Spišská Kapitula - opevnenie foto © Viliam Mazanec (koniec 90. rokov)Spišská Kapitula - opevnenie foto © Viliam Mazanec (koniec 90. rokov)Spišská Kapitula - opevnenie  foto © Viliam Mazanec (koniec 90. rokov)Spišská Kapitula - opevnenie  foto © Viliam Mazanec (koniec 90. rokov)Spišská Kapitula - opevnenie  foto © Viliam Mazanec (koniec 90. rokov)Spišská Kapitula - Katedrála sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2011Spišská Kapitula - Katedrála sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2011Spišská Kapitula - Katedrála sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2011Spišská Kapitula - Katedrála sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2011Spišská Kapitula - Katedrála sv. Martina foto © Jana Lacková 8/2011