Cintoríny vojenské   späť
Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny
obec Stebník, okres Bardejov, Prešovský kraj
Fotogaléria
Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019Stebník - Vojenský cintorín vojakov z 1. svetovej vojny foto © Hana Farkašová 6/2019