Štítnik - Evanjelický kostol
obec Štítnik, okres Rožňava, Košický kraj
Rekonštrukcia.

Štítnik – evanjelický kostol (č. ÚZPF 558/0) – architektonicko-historický a umelecko-historický výskum - rok 2013. Autori: Ing. arch. Adriana Klingová, Ing. arch. Peter Kling, Mgr. Silvia Paulusová, PhDr. Norma Urbanová. [1]

Štítnik – evanjelický kostol (č. ÚZPF 558/1) – doplnkový architektonicko-historický výskum kovovej konštrukcie - rok 2019. Autor: Ing. Ľubor Suchý, PhD.. [2]

Fotogaléria
Štítnik - Evanjelický kostol kresba, Viktor Miškovský (1864)Štítnik - Evanjelický kostol foto © Viliam Mazanec 9/2012Štítnik - Evanjelický kostol foto © Viliam Mazanec 9/2012Štítnik - Evanjelický kostol foto © Viliam Mazanec 9/2012Štítnik - Evanjelický kostol foto © Ľuboš Repta 10/2014Štítnik - Evanjelický kostol foto © Ľuboš Repta 10/2014Štítnik - Evanjelický kostol foto © Ľuboš Repta 10/2014Štítnik - Evanjelický kostol foto © Ľuboš Repta 10/2014