Stráže (Krakovany) - Kostol sv. Galusa opáta
obec Krakovany, okres Piešťany, Trnavský kraj
Rekonštrukcia.

Krakovany - Kostol sv. Gála (č. ÚZPF 917/1) - architektonicko-historického výskum - rok 2011. Autori: Ing. arch. Ivan Gojdič, Mgr. Silvia Paulusová. [1]

Fotogaléria
Stráže (Krakovany) - Kostol sv. Galusa opáta foto © Ľuboš Repta 8/2014Stráže (Krakovany) - Kostol sv. Galusa opáta foto © Ľuboš Repta 8/2014Stráže (Krakovany) - Kostol sv. Galusa opáta foto © Ľuboš Repta 8/2014Stráže (Krakovany) - Kostol sv. Galusa opáta foto © Ľuboš Repta 8/2014Stráže (Krakovany) - Kostol sv. Galusa opáta foto © Ľuboš Repta 8/2014Stráže (Krakovany) - hroby pri kostole foto © Ľuboš Repta 8/2014Stráže (Krakovany) - Kostol sv. Galusa opáta foto © Ľuboš Repta 8/2014Stráže (Krakovany) - Kostol sv. Galusa opáta foto © Ľuboš Repta 8/2014Stráže (Krakovany) - Kostol sv. Galusa opáta foto © Ľuboš Repta 8/2014
Poznámky
[1] Informátor Archívu Pamiatkového úradu SR, rok 2011, č. 45, elektronická verzia dostupná na www.pamiatky.sk (9.4.2018).