Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi
obec Stropkov, okres Stropkov, Prešovský kraj
Rekonštrukcia.

Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi (č. ÚZPF 244/1) – architektonicko-historický výskum veže - rok 2017. Autori: Ing. arch. Ľubor Suchý, PhD., Mgr. Dominik Sabol, Mgr. Jana Lučková, Mgr. Lenka Megyeši–Ďurčeková, PeadDr. Anton Liška, PhD.. [1]

Fotogaléria
Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi a v pozadí kaštieľ (dobová pohľadnica, začiatok 20. storočia) foto © www.stropkov.sk (7.4.2021)Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi (fotografia z roku 1915 zachytávajúca vojnou zničený objekt, v popredí Božie muky so soškou Madony s dieťaťom) foto © www.stropkov.sk (7.4.2021)Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi (v popredí Božie muky) foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi a kríž foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi (ľavý bočný oltár Panny Márie Karmelskej) foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Kostoly Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi (hlavný oltár) foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi (hlavný oltár) foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi (hlavný oltár) foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi (hlavný oltár) foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi (pravý bočný oltár sv. Anny) foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi (pravý bočný oltár sv. Anny) foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi (tabuľa v interiéri) foto © Viliam Mazanec 8/2017Stropkov - Kostol Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi (tabuľa v interiéri) foto © Viliam Mazanec 8/2017