Trnava - Bazilika sv. Mikuláša
obec Trnava, okres Trnava, Trnavský kraj
Rekonštrukcia.

Trnava – Kostol sv. Mikuláša (č. ÚZPF 1125/1) - umelecko-historický a architektonicko-historický výskum 1. a 2. etapa - rok 2007. Autorka: Ing. arch. Jaroslava Žuffová, CSc.. [1]

Trnava - Kostol sv. Mikuláša, karner (č. ÚZPF 1125/2) - architektonicko-historický výskum murív odkrytých v roku 2010 pri archeologickom výskume karnera - rok 2010. Autorka: Ing. arch. Jaroslava Žuffová, CSc.. [2]

Námestie sv. Mikuláša 1
Fotogaléria
Trnava - Bazilika sv. Mikuláša foto © Hana Farkašová 10/2018Trnava - Bazilika sv. Mikuláša foto © Hana Farkašová 10/2018Trnava - Bazilika sv. Mikuláša foto © Hana Farkašová 10/2018Trnava - Bazilika sv. Mikuláša foto © Hana Farkašová 10/2018Trnava - Bazilika sv. Mikuláša foto © Ľuboš Repta 6/2014Trnava - Bazilika sv. Mikuláša foto © Ľuboš Repta 6/2014Trnava - Bazilika sv. Mikuláša foto © Ľuboš Repta 6/2014Trnava - Bazilika sv. Mikuláša foto © Ľuboš Repta 6/2014