Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa
obec Trnava, okres Trnava, Trnavský kraj
Fotogaléria
Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Hana Farkašová 4/2018Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Hana Farkašová 4/2018Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Hana Farkašová 4/2018Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Hana Farkašová 4/2018Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Hana Farkašová 4/2018Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2014Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa (svätý Joachim) foto © Ľuboš Repta 6/2014Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa (svätá Anna) foto © Ľuboš Repta 6/2014Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa (svätá Alžbeta) foto © Ľuboš Repta 6/2014Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa (svätý Zachariáš) foto © Ľuboš Repta 6/2014Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2014Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2014Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 8/2009Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2014Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa (detail hlavného oltára) foto © Ľuboš Repta 6/2014Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2014Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 8/2009Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa foto © Ľuboš Repta 6/2014Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa (bočný vstup) foto © Ľuboš Repta 6/2014Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa (apoštol Júda Tadeáš) foto © Ľuboš Repta 6/2014Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa (apoštol Ján) foto © Ľuboš Repta 6/2014Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa (apoštol Matej) foto © Ľuboš Repta 6/2014Trnava - Katedrála sv. Jána Krstiteľa (apoštol Barnabáš) foto © Ľuboš Repta 6/2014